Frans Derksen, Lijst 4, Nummer 1

Mijn naam is Frans Derksen. Ik ben 61 jaar oud, gehuwd met Elly Gulpen en trotse vader van twee zonen. Sinds 1972 ben ik woonachtig in Eys. Sinds dat jaar maak ik ook actief deel uit van de gemeenschap Eys. Ik voel mij betrokken bij Eys en heb mijn hart aan ons dorp verpand. Daarom ben lid ik van diverse verenigingen: CV de Öss, voetbalvereniging SV Zwart-Wit ’19 en de Palmclub. 

Iedereen binnen Eys en binnen de gemeente Gulpen-Wittem kan bij mij een luisterend oor vinden. Ik heb een groot netwerk opgebouwd en heb veel werkervaring in het westen van het land opgedaan, maar ook binnen onze eigen provincie. De laatste jaren ben ik werkzaam in het HBO en geniet van de samenwerking met en door jongeren. Al deze ervaringen kan ik binnen de politiek optimaal inzetten.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger