Bram Savelberg, Mechelen

Balans, lijst 4 nr. 13

Beste inwoners van Mechelen,

 

Op 14, 15 en 16 maart vinden er weer gemeenteverkiezingen plaats. Dit jaar ga ik mij voor u kiesbaar stellen. Het wordt mijn eerste keer en ik licht graag mijn kandidatuur toe.

Wie ben ik?

Mijn naam is Bram Savelberg en ik wil mij graag voorstellen aan degenen die mij nog niet kennen. Ik ben 45 jaar oud en woon al mijn hele leven in Mechelen. Ik heb een geregistreerd partnerschap met Cindy Coenjaerds en we hebben twee dochters, een tweeling, Lieke en Lara van 11 jaar oud. Wij wonen op de Scholdrees 6 in Mechelen.

Sinds september 2021 ben ik werkzaam als ‘Operator rauwe keuken’ bij Mora Maastricht. Na 30 jaar horeca was ik toe aan iets anders, iets met meer regelmaat voor mijn gezin.

In mijn jeugd ben ik lid van diverse Mechelse verenigingen geweest: Scouting Sint Martinus Mechelen, KPJ Mechelen, voetbalclub RKMVC, kegelclub KC 2000 en volleybalclub De Smashers. Momenteel ben ik lid van de toneelvereniging K.D.O. en C.V. de Breuzelere; in 2019 was ik Prins Carnaval. Mijn dochters zijn lid van de Handbalvereniging Juliana en de Harmonie Sint Cecilia.

Waarom heb ik gekozen voor Balans?

 Ik ben al een hele tijd geïnteresseerd in de gemeentepolitiek maar door het werk in de horeca was mijn privétijd kostbaar en beperkt en mijn regel is ‘als ik iets doe, doe ik het goed of ik doe het niet’.

Ik ken verschillende mensen binnen Balans en heb een aantal keren met hen hierover gesproken.

Na die open gesprekken ben ik het lidmaatschap vol vertrouwen aangegaan en wil mij nu inzetten voor de inwoners van Mechelen en de andere kernen van Gulpen-Wittem.

Cultuur, verenigingsleven, ondernemers, wonen en welzijn vind ik belangrijke punten voor jong en oud. Ik vind het belangrijk om naar mensen de luisteren en mij in te leven in wat hen bezig houdt. Dat sluit aan bij mijn keuze voor Balans. Bij Balans kan ik hier spreekwoordelijk mijn “ei’ in kwijt.

Ik vind het belangrijk om de mensen te ondersteunen bij problemen. Hebt u vragen over wonen, school, het verenigingsleven, veiligheid enzovoorts dan kunt u daarvoor bij mij terecht. En als u goede ideeën hebt voor ons dorp dan zal ik u daar graag bij ondersteunen. Dat alles geldt ook voor alle ondernemers. Ik ben een aantal jaren horecaondernemer geweest en met die achtergrond wil ik mij  inzetten voor alle ondernemers.

Parkeergelegenheid is voor bijna iedereen in Mechelen een belangrijk punt, een punt dat om de nodige aandacht vraagt in de raad.

Natuurlijk kunnen we niet altijd iedereen helpen maar een luisterend oor is er wel steeds en misschien kunnen we zelfs met kleine ideeën iets groots bereiken.

Kijk voor het volledige verkiezingsprogramma van BALANS op www.balansgulpenwittem.nl

MAG IK WOENSDAG 16 MAART OP UW STEM REKENEN?

Mocht u nu of in de toekomst vragen hebben, dan kunt u op mij rekenen, ook na verkiezingen.

Mail mij en ik zal u zo spoedig mogelijk antwoorden: savelbergmechelen@gmail.com

BRAM SAVELBERG Lijst 4 Nummer 13