Maartje Cools, Partij

Sociaal Domein

Balans, lijst 4 nr. 8

Beste inwoner,

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en dan sta ik als kandidaat op de lijst van Balans Gulpen-Wittem.

Wie ben ik?

Ik ben Maartje Cools, 30 jaar en woon 8 jaar in Partij. Ik werk nu negen jaar in de zorg met als achtergrond de opleidingen Social Work, maatschappelijke sportcoach, jobcoach en Management Zorg en Welzijn. Daarnaast maak ik deel uit van de groep Sociaal Domein van Balans.

Waarom doe ik mee?  

Voor mij is het belangrijk dat iedereen die zorg, hulp of ondersteuning nodig heeft, deze ook krijgt. Iedereen, ook kwetsbare mensen, moeten kunnen mee doen, een ieder op zijn/haar manier. Daarom is de eerste reden het sociaal domein.

De tweede reden is om de leefbaarheid binnen onze kernen te behouden. Daarvoor moeten we zorgen dat jongeren in onze streek kunnen blijven wonen en werken of na een studie elders weer terug kunnen komen. Maar ook de oudere moet zo lang mogelijk op één eigen plekje kunnen blijven wonen. Daar wil ik mij voor inzetten!

Balans gaat volop mee in de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van zorg en luistert serieus naar mensen. Maar Balans richt zich op veel meer punten dan alleen de zorg. Alle punten in het programma doen ertoe en zijn erop gericht ons prachtige landschap, onze cultuur, verenigingen, manier van omgaan met elkaar, werkgelegenheid en vooral ook onze jongeren voor Gulpen-Wittem te behouden.

Op onze website www.balansgulpenwittem.nl staat meer informatie over alles waar Balans voor staat.

Balans is er voor jullie! Balans kan het niet alleen, alleen samen met jullie! Wij staan open voor initiatieven en ideeën vanuit de inwoners. 

Om dit samen met jullie te doen, heeft Balans jullie stem nodig. Stem daarop op Balans.

Mocht u nog vragen hebben of iets willen delen, dan kunt u contact met mij opnemen via de mail: maartje_cools@hotmail.com

 

Maartje Cools