Sjef Schwanen, Lijst 4, Nummer 10

Ik ben Sjef Schwanen, 73 jaar oud en woon al 48 jaar Partij. Ik ben van beroep leraar. Na een arbeidsverleden van ruim 49 jaar, waarvan vijfentwintig jaar in het onderwijs geniet ik al een aantal jaren van mijn pensioen. Ik ben actief lid van het gemengd zangkoor. Wat ik belangrijk vind, is dat verenigingen blijven bestaan in onze kernen en dat ze weer kunnen groeien. Daarom is het van belang dat jong en oud in de dorpen kunnen blijven wonen.


Vanaf 2014 ben ik actief bij Balans als burgerfractielid. In deze periode hebben wij mooie ontwikkelingen mogen waarmaken, vooral in de afgelopen vier jaar. Enkele voorbeelden zijn het vernieuwen van de straten in Partij en Gulpen, het realiseren van kermisplein in Partij, het gratis parkeren in Gulpen en de nieuwbouw in Partij om maar een paar dingen te noemen. En dan lopen er nog veel mooie ontwikkelingen binnen alle kernen.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger