EllyVanhautem Coenjaerds, Lijst 4, Nummer 11

Mijn naam is Elly Vanhautem-Coenjaerds en ben 55 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Mechelen. Ik ben getrouwd met Mathieu Vanhautem en heb één zoon en twee dochters. Ik ben werkzaam bij Zorgbureau Talent dat jongeren met een beperking helpt te integreren in de maatschappij. De jongeren krijgen bij Talent dagbesteding in een cateringkeuken, bakkerij en werkplaats waarbij plannen en organiseren van groot belang zijn.

Mijn hobby’s zijn badminton, wandelen, lekker eten, genieten met familie en vrienden en natuurlijk ons stukje Limburgse cultuur “’Carnaval’’ vieren.
Ik ben vaak in het dorp te vinden en praat graag met iedereen in onze gemeenschap. Samen houden we Mechelen en ons heuvelland leuk en leefbaar voor jong en oud.

Waarom Balans?

Omdat ik het belangrijk vind om lid te zijn van een partij die zorg en aandacht heeft voor jong en oud in onze gemeente.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger