Bert Sluijsmans, Lijst 4, Nummer 12

Mijn naam is Bert Sluijsmans. Ik ben geboren en opgegroeid in Stokhem. Inmiddels woon ik alweer 22 jaar in Ingber, net zo lang als dat ik op de Gulpener Bier Brouwerij werk. In die laatste 22 jaar ben ik mij steeds meer bewust geworden van de prachtige en aangename omgeving waarin wij mogen wonen en werken.

Dat geborgenheid en veiligheid niet altijd vanzelf sprekend zijn, hebben we door Covid-19 en tijdens de overstromingen van de afgelopen zomer ervaren.

In de afgelopen vier jaar ben ik als burgerfractielid van Balans getuige geweest van de zaken die spelen binnen onze gemeente. Door Corona is vergaderen en het directe persoonlijke contact met de mensen binnen onze gemeente minder goed mogelijk.

Toch hebben wij als Balans mooie dingen bereikt de afgelopen vier jaar. 

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger