Bram Savelberg, Lijst 4, Nummer 13

Mijn naam is Bram Savelberg. Ik ben 45 jaar oud en woon al mijn hele leven in Mechelen. Ik heb een geregistreerd partnerschap met Cindy Coenjaerds en we hebben twee dochters, een tweeling, Lieke en Lara van 11 jaar oud.

In mijn jeugd ben ik lid van diverse Mechelse verenigingen geweest. Momenteel ben ik lid van de toneelvereniging K.D.O. en C.V. de Breuzelere; in 2019 was ik Prins Carnaval. Mijn dochters zijn lid van de Handbalvereniging Juliana en de Harmonie Sint Cecilia.

Ik ben al een hele tijd geïnteresseerd in de gemeentepolitiek. Na een paar open gesprekken met leden van Balans ben ik het lidmaatschap vol vertrouwen aangegaan en wil mij nu inzetten voor de inwoners van Mechelen en de andere kernen van Gulpen-Wittem.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger