Ed Cools, Lijst 4, Nummer 16

Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats en ik heb mij kandidaat gesteld voor de lokale politieke partij Balans. Daarom wil ik me graag aan u voorstellen en aangeven wat ik belangrijke aandachtspunten vind voor Gulpen-Wittem.

Ik ben Ed Cools, sinds 2018 voorzitter van Balans Gulpen-Wittem.

Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en drie kleinkinderen. Ik ben directeur/bestuurder van ONS onderwijsbureau en naast mijn werk ben ik altijd bezig geweest als vrijwilliger in het verenigingsleven. Ik ben een jaar of achttien jeugdleider, daarna leider van het damesteam en zeven jaar voorzitter bij FC Gulpen geweest. Ik vind het verenigingsleven een van de belangrijkste pijlers om de leefbaarheid in de kernen en dus in Gulpen-Wittem te behouden.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger