Wien Hendriks, Lijst 4, Nummer 3

Voor iedereen die me nog niet kent, mijn naam is Wien Hendriks en ik ben 57 jaar.Samen met mijn vrouw Monique en kinderen Julian en Daan woon ik op de Schulsbergweg 20. Ik ben al meer dan 35 jaar werkzaam als administratief medewerker bij Electro Bergmans & Wijnen.

Met veel plezier wonen en werken doe ik al mijn hele leven in mijn dorp Nijswiller. Ik hou van het verenigingsleven en ben dan ook lid van de Raad van Elf van carnavalsvereniging “de Baagratte”. Tot 2021 was ik bestuurslid en penningmeester van deze vereniging. Verder ben ik lid van de heemkundevereniging Nijswiller en heb ik jaren bestuurlijke ervaring opgedaan bij de voormalige voetbalvereniging SV Nijswiller. Helaas krimpen de verenigingen in de kleine dorpskernen en daarom is het van belang de bestaande verenigingen te blijven koesteren.

Balans sluit helemaal aan bij mijn visie en ik vind een vertegenwoordiging uit Nijswiller in de raad zeer wenselijk. 

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger.