Wiel Duijzings, Lijst 4, Nummer 4

Ik ben Wiel Duijzings en woon sinds 1979 in ons prachtige dorp Epen. Ik ben getrouwd met Lilian Willems en trotse vader van Glenn en Mike (Pieke). Naast het werk op de rechtbank Limburg als archivaris, vind ik het verenigingsleven in onze gemeenschap belangrijk. Het verenigingsleven levert een belangrijke bijdrage aan de verbinding tussen de inwoners, de leefbaarheid en het in stand houden van tradities binnen onze gemeenschap. Op dat verenigingsleven mogen wij trots op zijn. Met enthousiasme, energie en veel vrije tijd, zet ik mij in als president voor CV der Vooseschtoets. 

Ik ben nu vier jaar actief als burgerfractielid van Balans. In deze vier jaar heb ik actief deelgenomen aan fractie-overleggen, sprekerspleinen, commissies en regelmatig raadsvergaderingen bijgewoond. Daarbij heb ik veel geleerd van onze raadsleden. Ik ben klaar om deel te nemen aan de gemeenteraad. Het wordt tijd en het is belangrijk dat Epen een vertegenwoordiger heeft in de gemeenteraad. Daarom heb ik mij verkiesbaar gesteld voor de lokale politieke partij Balans.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger