Bram Jacobs, Lijst 4, Nummer 7

Ik ben Bram Jacobs, 41 jaar en woon op het adres Dorpsstraat nummer 3 in Slenaken.

Vanaf mijn geboorte tot mijn achttiende jaar heb ik in Eys gewoond aan de Eyserbosweg. Vervolgens ben ik, na een uitstapje naar Sippenaeken (Belgiƫ) en Berg en Terblijt, in 2005 gaan samenwonen met mijn vrouw Fabiƫnne in Slenaken. Nu, zeventien jaar later en twee kinderen (Mathias 7 en Lukas 12 jaar) rijker, woon ik nog steeds met veel plezier in ons mooie dorp en onze gemeente.

Beroepshalve ben ik actief als teamleider op de Scholen voor Praktijkonderwijs in Heerlen. Naast teamleider ben ik, na het voltooien van de studie Onderwijswetenschappen, sinds 2017 verantwoordelijk voor de onderwijskundige innovatie.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger