Maartje Cools, Lijst 4, Nummer 8

Ik ben Maartje Cools, 30 jaar oud en woon nu 8 jaar in Partij. 

Vanuit mijn negen jaar werkervaring in de zorg met als achtergrond de opleidingen Social Work, maatschappelijke sportcoach, jobcoach en Management Zorg en Welzijn heb ik bewust gekozen voor een lokale politieke partij die de belangen van de inwoners voorop stelt en dat doet Balans. 

Ik ben het afgelopen jaar lid geworden en in die periode heb ik van dichtbij gezien dat Balans volop meegaat in de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van zorg en er serieus naar mensen wordt geluisterd. De belangrijkste reden dat ik voor Balans heb gekozen is dat álle punten uit het programma er toe doen. Een daarvan is het sociaal domein.

Met mijn expertise binnen het sociaal domein wil ik op dit punt van meerwaarde zijn.

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger