Hans Veldhuis, lijst 4, nummer 9

 

Mijn naam is Hans Veldhuis, 53 jaar jong en opgegroeid in het prachtige Zuid Limburgse Heuvelland. Met mijn partner Janine Knubben woon ik aan de Rijksweg in Gulpen. Samen hebben wij vier kinderen in de leeftijd van 16 tot en met 21 jaar. Ik heb de Hoge Hotelschool in Maastricht doorlopen en daarna meerdere toeristische en recreatieve bedrijven geleid in Nederland en België. In 2008 bracht het toerisme mij weer terug naar mijn roots. Ik houd mij graag bezig met reparatie en renovatie van oldtimer bromfietsen en ben als vrijwilliger nauw betrokken bij de Dierenbescherming en Dierenambulance.

Ik heb mij kandidaat gesteld – onder andere – omdat ik zaken sneller geregeld wil zien bij de gemeente en mij hard wil maken voor een goede balans tussen leefbaarheid en toerisme. 

BALANS

Het magische woord voor evenwicht tussen links en rechts

tussen ja en nee bij het afwegen binnen de wet

maar vooral ook

ten dienste en vol begrip voor de burger